F&Q

Wil je graag de laatste nieuwigheden op de hoogte blijven, van de laatste trends, aanbiedingen en acties? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.

Wij zouden het zeer op prijs stellen mocht U dit ons laten weten, waar (locatie binnen de site) en wanneer U dit opmerkte, zodat wij dit asap kunnen verhelpen

Stuur ons een e-mail met je vraag en wij zullen deze asap beantwoorden

Dat vinden we uiteraard zeer vervelend. Onze excuses daarvoor. Mail onze klantenservice en we kijken meteen hoe we de vergissing kunnen rechtzetten.

Wil je een pakket naar een ander land (behalve België of Nederland) laten verzenden, ga dan naar wishlist, plaats daar jouw gewenste artikelen in, en mail de lijst naar ons door. Aan de hand van dat overzicht laten we je weten hoeveel de verzendings- en retourkosten zijn. Betalen kan via overschrijving. Van zodra het verschuldigde bedrag gestort is, sturen we jou de artikels op.

Een standaard levering duurt 3 à 5 werkdagen. Je ontvangt van te voren een mail wanneer je pakketje verstuurd wordt. Je krijgt ook van Bpost/Kiala een tracking nummer om jouw zending te kunnen volgen.

Bpost

-Indien je niet thuis (of op het adres dat je opgegeven hebt) bent bij de aflevering, dan zal de chauffeur een briefje in de brievenbus achterlaten. Je kunt je pakket dan afhalen in het postkantoor, een Bpost afhaalpunt of een Bpack 24/7 automaat. Je kan je zending NIET afhalen bij ons

Kiala

Je zending blijft ter beschikking in het afhaalpunt voor een termijn van 7 dagen.

Je persoonlijke gegevens worden opgenomen in het klantenbestand van HairWorld voor het uitvoeren van de overeenkomst/bestelling, het voeren van een verantwoord klanten- en risicobeheer en eventuele marketingdoeleinden. Je gegevens worden nooit aan derden verstrekt of verkocht. Je hebt altijd recht op inzage en correctie van je gegevens in ons bestand. Neem daarvoor eenvoudigweg contact op met onze klantenservice. Als je een account hebt, log je gewoon in op de site om je gegevens zelf aan te passen.

Ja, je kan je bestelling annuleren binnen de 24u op voorwaarde dat ze nog niet verstuurd is en het geen ‘op-maat gemaakt’ product betreft.
Heb je al betaald? Dan storten we je het volledige bedrag zo snel mogelijk terug.

Wat jammer dat het niet gelukt is om je bestelling af te ronden. De artikelselectie op de site is ‘live’ en is gekoppeld aan de werkelijke voorraden in ons magazijn. Dat betekent dat een artikel pas voor jou gereserveerd is als je het bestelproces helemaal doorlopen en met succes afgerond hebt. Tot dan kan een andere klant hetzelfde artikel bestellen. Als dat gebeurt, ontvang je tijdens het bestellen een melding dat het artikel niet langer voorradig is.

Bestellingen worden enkel via Bpost, Kiala of na afspraak via een andere nader te bepalen koerierdienst gezonden worden

Dit kan enkel in uitzonderlijke gevallen en na duidelijke afspraken omtrent plaats en tijdstip

Betalen kan via PayPal. Indien je wenst te betalen met Meastro of kredietkaart kan dit ook via PayPal. Mocht U niet beschikken over een PayPal account dan kan U alsnog als gast een betaling doen.

Anderzijds kan U rechtstreeks overschrijven van bank-naar-bank. Hou er dan wel rekening mee dat wij pas verzenden éénmaal betaling op onze rekening staat. Het doorsturen van betalingsbewijs wordt niet aanvaard als betaal bewijs.

Load More